Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hovedmaterialet i solpaneler

2023-07-13

Hovedmaterialet afsolpaneler



Hovedmaterialet afsolpanelerer monokrystallinsk silicium eller polykrystallinsk silicium wafers. Den fotoelektriske konverteringseffektivitet af monokrystallinske siliciumsolceller er omkring 18%, og den højeste når 24%.
Dette er den højeste fotoelektriske konverteringseffektivitet af alle slags solceller, men produktionsomkostningerne er så høje, at de ikke kan bruges generelt.
Fordi monokrystallinsk silicium generelt er pakket med hærdet glas og vandtæt harpiks, er det holdbart og har en levetid på op til 25 år.

Fremstillingsprocessen for polykrystallinske siliciumsolceller ligner den for monokrystallinske siliciumsolceller, men den fotoelektriske konverteringseffektivitet af polykrystallinske siliciumsolceller er meget lavere, og dens fotoelektriske konverteringseffektivitet er omkring 16%. Med hensyn til produktionsomkostninger er det billigere end monokrystallinske siliciumsolceller, materialet er nemt at fremstille, sparer strømforbrug, og de samlede produktionsomkostninger er lave, så det er blevet udviklet meget. Derudover er levetiden for polykrystallinske siliciumsolceller kortere end for monokrystallinske siliciumsolceller. Med hensyn til omkostningsydelse er monokrystallinske siliciumsolceller lidt bedre.

Et solpanel er en enhed, der direkte eller indirekte omdanner solstrålingsenergi til elektrisk energi gennem den fotoelektriske effekt eller fotokemiske effekt ved at absorbere sollys.
Hovedmaterialet afsolpanelerer "silicium", men på grund af de høje produktionsomkostninger er der visse begrænsninger i dens udbredte anvendelse. Sammenlignet med almindelige batterier og genopladelige batterier er solcellebatterier grønne produkter, der er mere energibesparende og miljøvenlige.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept